Mosters älskling i världens snyggaste SSKskor ;)


Och så ännu fler bilder ...


Me and beeejb


Åh Saaaara, kom ut ikväääll


Stackars Tony ;)




Gratisdag på grönan tackar man inte nej till


Robert och Tilda i bläckfisken


Jag håller i mig det hårdaste jag kan


Danne och Tuva


Robert äter som ett vilddjur - som vanligt!


Världens största sockervadd

ååh :'(


Lite sommar hade absolut inte suttit fel just nu...


Hallå där!

Har suttit på möte med en ny studensfestarrangör i eftermiddag.
Inte lätt att försöka fixa skiva när man går i en skola med så dåligt rykte att dom knappt vill ha en som kund där.
Vi får väl se om vi lyckas få någon lokal överhuvudtaget på det här stället trots att vi går i en skola som det gått så pass dåligt för innan.
Jag är så sjukt trött på alla idioter som misslyckats grovt innan och därmed förstör för oss! Suck

Tågresa = plugg?

Sitter på tåget påväg hem, är på centralen om en timme. Känner mig tom i hela kroppen. Förstår inte vad den killen gör med mig, men magiskt är det. Snart ett halvår, månaderna bara rinner iväg. Vem sa att en charter till Grankan inte kunde leda till något bra? ;)

Kom tidigare idag på att vi har salskrivning om Doktor Glas imorgon. Lite småpanik fick jag kan jag ju erkänna. Dags att börja skriva den där läsloggen nu kanske. All credd till Yvonne dock som i stort sätt är den enda seriösa läraren på EUIT! (jag VÄGRAR säga Edicon, punkt slut!) 

..och så var det lördag



 

Sitter och gör mina två favoritsysselsättningar, tittar på SATC och letar hundar på blocket, haha. Ja drömma lite får man ju alltid ;) Och ja jag är världens nörd, men thats me ;)

Har absolut inget att skriva här som vanligt... förutom att jag är sjukt uttråkad. Ska kanske springa iväg till beeeebisen snart, han lär ju ha astråkigt på sitt jobb som vanligt, och vem skulle inte vilja ha mig där som en uppmuntran? daaah ;)

Förresten, på filmen, Robert gör mål (för alla som bryr sig där ute = 0 personer).. en liten uppladdning för imorgon ;)



pööööösss


Världens bästa fredagkväll? hm

Ligger hemma hos Robert och trängs i sängen med laptopen och katten. Ser på reprisen av ett hål i väggen. Haha fyfan vilket värdelöst program. Och jag som trodde det skulle vara värsta succen ;)

Åh fyfan vilket läskigt barn! :|

 

förolämpningarna ligger i luften ;) mohah..

Fick precis ett sms av Sandra..
"Vadå, spelar SSK ens i elitserien nu?"

NEEEEEWS


Viktig nyhet!
Oh yes, mina ögon känns lite bättre idag!
Har skolfoto imorn och inte sjutton vill jag gå dit med röda och rinnande ögon.
Eller iofs, det kan ju inte bli värre än när jag gick i sexan och blundade på dom enskilda fotona. Hem kom massa foton i brevlådan och en lapp där det stog att jag fick dom gratis. Tack liksom, vad fan skulle jag med dom till?

Och så till en ännu viktigare nyhet!
Hockeypremiär ikväll! På hemsidan ser jag att det är prick 5 timmar och 19 minuter kvar nu, haha. geek som man är ;) Plåtar för säsongen ligger här bakom mig, och om någon timme kommer väl det där suget i magen också ;) weeho

Och så en nyhet som inte är viktig alls..
Sali är en apa, så det så! :p

ett riktigt feel good moment :D

Inte nog med att jag varit förkyld i två veckor, nu är ögoninflammationen på ingång också. JIPPIE säger jag bara! Kan ju fan knappt öppna ögonen, och jag blir så suuuur. Alltid ska det vara något.

Förresten, har glömt berätta den stoooora (ja, det är verkligen big-time! ;D) nyheten. Jag har fått ett rosa Kitty-bäddset! Mohaha :D Kommer bild på min nya skönhet någon dag framöver. Förstå att komma hem trött och sliten efter världens jobbigaste dag i skolan. Ska lägga mig lite på sängen för att tycka synd om mig själv, och DÄR ÄR DET! Haha, woh lycka :D jag har vääärldens (om inte universums) bästa pojkvän, så det så! ;)

Wuuuuuuuuuuuuueee


Tillgjord? Oh ja, som vanligt!

Sitter uppe i Borlänge och tråkar ihjäl mig. Robert är på match. Vi tar tåget hem till SKHLM (vad var det för fel på skärholmen?) vid åtta ikväll. Och glöm inte att se ett hål i väggen på kanal 6 klockan 20:00... och glöm inte att titta efter mig ;)

Jahaani, vad har hänt annars då? Inte mycket inte mycket... Njuter av att gå trean på gymnasiet så att man äntligen snart slipper skiten. Blir ju fan utbränd av att inte göra något alls! <
Något annat jag sitter och funderar på är hur mycket jag hatar när folk undviker att säga sanningen för att dom inte vågar! Eller när man helt enkelt undviker en diskussion för att man inte kan prata för sig själv. Står man inte på sig kommer man inte långt här i livet, och säger man inte sanningen går det så småningom bara utför och allt kommer skita sig.

Nu ska jag gå och klappa lite på katten! Over and out ;)

Jag tänker på dig precis just nu!


Märker du hur fort det går


Tralala...

Sitter i skolan just nu, matte c.. kan det bli segare?
I eftermiddag ska vi på stadsvandring. Whats up with that? Det är ju inte så att vi har bott här i hela våra liv och sett Stockholm innan... Usch för allt idag!

Jag vill ha imorgon kväll nu nu nu!!!!


Minne för livet!



  

:)

Om du visste att varje gång jag ser dig går jag sönder.
Skulle du göra dig mindre fantastisk då?

Milo är världens sötaste bebis!


Happy birthday to yaaah

Igår var jag på BB och hälsade på världens sötaste bebis. Trebarnsmoster, det är inte illa det. Resten av eftermiddagen spenderades genom att läsa ett brev som jag fått från världens sötaste. Ja, ni kan nog förstå vem ;)

På kvällen var det tjejmiddag hos mig och som vanligt blev det 5 ton mat över. Det var riktigt mysigt och jag fick hur mycket fina saker som helst. Bland annat ett album av Sandra med massor av bilder på mig genom åren, riktigt kul :) Efteråt blev det utgång och jag träffade massa gamla bekanta.










Bara en grej på fyllan Sandra? I don't think so ;)



Nu om tre-fyra timmar är det exakt ett halvår sen den här bilden togs.
Helt sjukt var tiden går fort. Och helt sjukt att träffa sin kärlek på det sättet.
Blir varm i hela kroppen när jag tänker på den där kvällen, känns inte alls som att vi träffades där nere.  Och som jag sa till min morbror för några dagar sen när han pratade om att det var en festochsupar-resa, tur att man fick ut något bra av det hela!

Fortfarande nykär? Oh ja! Flera gånger om

yes yes

Min lediga dag har gått till smink för nästan 700 spänn, nya neccessärer och annat nödvändigt, sex and the city, och nu, mot Skärholmen på cykel för att handla till middagen imorgon. PÅ CYKEL! Herre gud...


Om några månader är han 08, rawr!



Precis som pojkvännen kommenterade imorse, jag har ju faktiskt knappt skrivit något alls om hans flytt i bloggen. Men det hela rullar på och vi spanar på både bostadsrätter och jobb mest hela dagarna. Jag är så lycklig och jag har aldrig i hela mitt liv känt såhär förut. Kanonbra! :)
Nu blir det ner till soffan och SATCboxen, min kärlek no 2 ;) (tack big sis, mina eftermiddagar är räddade :D)