Tjejkväll helt enkelt


Usch vad jag hatar att sitta hemma ensam på kvällen när det är mörkt och kallt ute. Det är omöjligt att inte bli lite halvt deprimerad hur bra humör man än är på :p

Ska snart iväg på ladiesnight hos Sarah.
Okej det där lät väldigt glamouröst.
Lite tv-tittande och skitsnack helt enkelt. So long!

Kommentarer
Postat av: Elin & Tjejerna

Hej sötnosar



Hur gick intervjuerna för dig Robert? Hade en period då jag gick på MASSOR av intervjuer, som florist, i en datoraffär, som receptionist som skulle ha hand om tyska kunder (moa ha ha, känner knappt igen en kaktus och den lilla tyska jag kan är som ett skämt, behöver inte säga att jag inte fick nått av jobben va?) ;) Hoppas iaf det går bättre för dig, övertygad om att du kommer hitta nått bra, du som ser trevlig ut och med en dialekt, tror det är ett stort plus faktiskt :)

Idis, hur går det med allt gumman? Är du alltid ledig på torsdagar?? Mår ni bra nu eller fortfarande sjuka? Kommer ni hit och hjälper till med Milo den 2a då när vi vallar 20 ungar på kalaset? Vore jättesnällt, och han är sååå mysig :)



Puss

Postat av: Elin & Tjejerna

Hej sötis

Inte ett dugg tjockis bild, skärp dig! men om den nu va så hemsk så plockar jag bort den... Minns det nu framöver om du får nån bild på mig som jag hatar, you own me one... Hoppas du får en mysig kväll!

Kram

2008-10-18 @ 22:05:38
URL: http://www.starshine.dk/elin/wp/
Postat av: Robert

Hej Elin!



Jo tack det kändes då bra iaf, jag hoppas jag går vidare till en till intervju framöver. Dom skulle höra av sig nu i veckan så det är bara att hålla tummarna. :) Haha om jag ska vara ärlig så vet jag knappt hur man kopplar in en dvd men förhoppningsvis så lär man sig. Men att ha ett jobb som kräver att man ska prata tyska då är det nog en fördel om man kan det språket :P

Och det där med dialekten så sa dom faktiskt på intervjuen att dom trodde skulle sälja extra bra :P

Hoppas allt är bra annars med både dig och familjen. Sen när jag har flyttat till sthlm då kan barnen få sova hemma hos mig och Ida om ni ska ut på nå kalas någon gång, det skulle vara jätte kul :)



Ha en trevlig söndag ute i skogås. :)

Kram

2008-10-19 @ 06:19:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback